e7407a_044505f03d8f47be9b7ad7f40068874e.jpg_srb_p_1016_678_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb.jpg
 

Experiența cu care începe o zi bună

 

Experiența cu care începe o zi bună. 

Twelve e o combinație subtilă între localul familiar, casual, și restaurantul șic în care ți-ai petrece timpul alături de prieteni apropiați. Ideea restaurantului este aceea de a răspunde la nevoia unui spațiu discret, care să ofere intimitate într-un peisaj urban supraaglomerat. De aceea, Twelve reprezintă alternativa cu atmosferă plăcută în care să lucrezi dimineața, după ce ai cerut latte-ul casei și te-ai bucurat de un mic dejun delicios.

Conceput pentru a îmbina mâncarea perfectă cu ambianța, Twelve conferă o latură senzorială întregii experiențe culinare. Spațiul creat este unul despre simțuri și emoții, care reproduc și la nivel vizual căldura restaurantului, evocând o stare de spirit. Capabil să te confiște prin sublimul formelor, armonia cromatică și jocul lemn-metal, restaurantul oferă acel mood optim pentru interacțiune și conversație plăcută. 

Twelve e locul ideal pentru a-ți petrece două dintre momentele esențiale ale zilei - mic-dejun sau prânz - toate felurile de mâncare pe care le servim respectă principiul preparării unei mese delicioase. Dar fie că ești îndrăgostit de loc sau de mâncare, Twelve are acel je ne sais quoi care te va determina să revii mereu, cu același entuziasm cu care l-ai descoperit pentru prima dată.

 
 

Phone

+40 799 771 477

Location

Strada Constanța, numărul 12, Cluj-Napoca, Cluj

Hours

L-V 8am–5pm
S-D închis

Business brunch? Mic dejun cu oameni dragi? 

Credem cu tărie că cea mai importantă masă a zilei este cea de dimineață, motiv pentru care vrem să te încurajăm să ne treci pragul și să descoperi complexitatea aromelor pe care le-am pregătit pentru tine. 

Micul dejun e important pentru arhitectura zilei tale. Dar, pe lângă masa cu o bază nutritivă solidă, e acel moment al dimineții care îți aparține. Îl poți folosi ca să-ți organizezi gândurile pentru prezentarea ce trebuie să o susții azi. Sau îl poți împărți cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Poate faci astăzi, împreună cu colegii, acel teambuilding pe care îl tot plănuiați de câteva zile.

Fiecare loc prinde viață prin oamenii care îi calcă zilnic pragul, fiind definit de personalitățile care îi colorează existența. Restaurantul nostru este deschis pentru oricine, de la IT-istul pragmatic sau businessman-ul chic, până la freelancerul vizionar sau antreprenorul entuziast. La Twelve îți vei găsi întotdeauna locul și buna dispoziție, vei primi un zâmbet și starea potrivită pentru o zi bună.

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau solicitări. Tot aici îți recomandăm să ne scrii în cazul în care îți dorești să faci parte din echipa noastră:

Nume *
Nume

SC Market Twelve SRL
Str. Constanța, nr. 12, corp B. Cluj Napoca
J12/951/2015 / RO34314458
+70 799 771 477 / contact@restauranttwelve.ro